• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kan ik doen bij een lekkage?

Lekke dakgootHeb je last van lekkage van de dakgoot? Wind, regen, sneeuw; het komt allemaal tegen de regengoot aan. Het ontstaan van problemen is hierdoor onvermijdelijk. Lekkage is het meest voorkomende probleem bij dakgoten. Vooral de naden van een goot zijn gevoelig voor lekken. Er kan heel veel worden gedaan om een lekkage zo lang mogelijk te voorkomen, maar vroeg of laat beschadigt de goot of de regenpijp en dan is het van belang dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Via Dakgoten.com kom je in contact met regionale specialisten door online gratis dakgoot-offertes aan te vragen.

Dakgoot lekkage laten verhelpen?

Lek in dakgoot voorkomen

Loopt het water over de rand van de dakgoot? Dan ligt de goot hoogstwaarschijnlijk vol met blad, takken en ander afval dat zorgt voor blokkades, waardoor het water niet goed weg kan. Door de dakgoot schoon te maken kunnen andere problemen, zoals lekkage in de dakgoot of water langs de buitenmuur, worden voorkomen. Het is daarom belangrijk om jaarlijks jouw dakgoot schoon te maken of schoon te laten maken. Dit kun je ook door een specialist laten doen.

Dakgoten lekkage repareren

Het is verstandig de dakgoot regelmatig te controleren op lekkages. Mocht je last hebben van een lekkende dakgoot, dan raden wij je aan deze zo snel mogelijk te laten repareren. Een lekkende dakgoot kan namelijk leiden tot grotere problemen zoals beschadiging van de buitenmuur, indien er niet snel wordt ingegrepen. In het ergste geval moet de dakgoot worden vervangen, maar dan moet de dakgoot lekkage zodanig ernstig zijn dat er geen andere mogelijkheden meer zijn. Vaak is het aanbrengen van een binnenlaag, bijvoorbeeld EPDM, al voldoende.

Gratis offertes aanvragen

Ben je op zoek naar betrouwbare specialisten om de lekkage te verhelpen? Vraag dan gelijk offertes aan via Dakgoten.com. Op basis van jouw wensen maken wij een selectie van vakmannen die het best bij jouw klus passen. Deze experts maken hierna een afspraak en komen vrijblijvend bij je langs. Jij ontvangt maximaal vijf prijsopgaven van verschillende bedrijven. Door te vergelijken vind jij de juiste professional met de beste deal. En jij bespaart veel tijd en geld. Verhelp voordelig de lekkage van de dakgoot en vraag de dakgoot-offertes gelijk nog aan.

Klantenbeoordelingen