• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Vernieuwingsopties voor mijn dakgoten?

Zinken dakgotenHet kan zomaar zijn dat jouw dakgoot op een dag zodanig beschadigd raakt, waardoor herstel of renovatie niet meer mogelijk is. Er zit op zo’n moment niets anders op dan de dakgoot te vernieuwen. Kleine beschadigingen kunnen vaak nog worden verholpen door wat herstelwerkzaamheden uit te voeren. Bij grote defecten, zoals meerdere lekken, scheuren of een gebroken dakgoot, is het beter een nieuw model aan te schaffen.

Voorkom waterschade

Wanneer je merkt dat het water niet meer goed wordt afgevoerd, is het verstandig zo snel mogelijk in actie te komen. Te lang wachten kan leiden tot veel grotere problemen zoals schimmels in de muren of waterschade. Het is dan altijd voordeliger de dakgoot te vernieuwen.

Dakgoot materialen en meer opties

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten en maten dakgoten waaruit je kunt kiezen. Ook de materiaalkeuze is aanzienlijk meer dan vroeger. Naast traditionele zinken dakgoot kun je kiezen voor kunststof materialen. PVC, polyester en plastic zijn moderne materialen die naadloos worden geleverd. Zinken en koperen dakgoten zijn uiteraard ook verkrijgbaar, maar tegenwoordig bestaan er goede alternatieven voor deze materialen, zoals aluminium en roestvrij staal. Deze hebben na verloop van tijd net zo’n mooi, rustiek en karaktervol uiterlijk als de klassieke zinken en koperen dakgoten.

Voordelig de dakgoot vernieuwen?

Vakman inschakelen

De complete vernieuwing van een dakgoot kan het beste worden overgelaten aan een professioneel bedrijf. Dakgoten.com brengt je in contact met professionals in uw eigen omgeving. Deze vakmannen komen eerst vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken. Zij geven je op locatie advies. In contact komen met een specialist? Vraag direct gratis dakgoot-offertes aan en ontvang prijsoffertes van maximaal vijf bedrijven. Zo kun je de experts en hun prijzen met elkaar vergelijken. En kies jij uiteindelijk de beste deal voor de reparatie of vernieuwing van de dakgoot. De nieuwe dakgoot wordt op één dag geplaatst en gemonteerd, waardoor je weinig hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Klantenbeoordelingen