• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Schade aan mijn dakgoten herstellen?

schade dakgoot herstellenEen dakgoot gaat jaren mee, maar door een blootstelling aan de verschillende weertypen of door andere zaken kan er slijtage plaatsvinden. De regengoot kan scheuren gaan vertonen, waardoor deze niet meer naar behoren kan werken. Het is belangrijk om deze problemen direct aan te pakken. Kleine reparaties kun je waarschijnlijk zelf uitvoeren, maar bij ernstigere beschadigingen is het verstandig om hulp in te schakelen van vakkundige professionals.

Hoe herstel je de dakgoot?

Vaak is een simpele coating al voldoende om een dakgoot te herstellen. Een coating zorgt voor een beschermlaag die waterdicht is. Dit is een veel voordeligere optie dan het vervangen van de dakgoot. Het is ook een zeer duurzame manier van het herstellen van de dakgoot. In sommige gevallen is herstel door middel van een compleet nieuwe dakgoot echter onvermijdelijk. Wanneer de lekkage of beschadiging te ernstig is, kan een coating niet meer helpen.

Herstellen met EPDM

EPDM is een sterke elastische rubberlaag die kan worden aangebracht om de dakgoot te herstellen. EPDM wordt aangebracht in de al aanwezige dakgoot. Het is een voordelige en slimme manier om de levensduur van jouw dakgoot te verlengen. Door de beschadigingen van de dakgoot met EPDM te herstellen, voorkom je toekomstige lekkages.

Schade aan de dakgoot herstellen?

Dakgoten laten herstellen

Dakgoten.com werkt met de beste experts in heel Nederland op het gebied van het herstellen van dakgoten. Lekken de naden van jouw zinken dakgoot? Wil je een EPDM-laag laten aanbrengen? Wij kennen de vakman voor deze klus! Via het offerteformulier kun je dakgoot-offertes aanvragen. Geheel vrijblijvend en gratis. Dakgoten.com neemt deze aanvraag in behandeling en zorgt dat je in contact komt met de juiste expert uit de regio.

Klantenbeoordelingen