• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kunnen we offertes opvragen voor een VvE?

Dakgoten voor VvEBeheer je een appartementencomplex, een flatgebouw of een ander type woningbouw waarbij een Vereniging van Eigenaren (VvE) actief is? Dan kun je gratis offertes aanvragen via Dakgoten.com. De bij ons aangesloten specialisten bieden je graag een scherpe offerte voor grote projecten. Door de offertes met prijzen aan te vragen via Dakgoten.com bespaar je veel zoekwerk.

Voordelige specialist voor reparatie / vervanging dakgoot

Wij hebben de dakgoot-specialisten al voor je geselecteerd op basis van prijs, kwaliteit en service. Jij krijgt dus altijd te maken met een betrouwbaar bedrijf voor het repareren of vervangen van de regengoot of regenpijp. Na de offerte-aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes. Jij vergelijkt de offertes en kiest eenvoudig de beste deal. Dat betekent de juiste vakman met de voordeligste prijs.

Hoe werkt Dakgoten.com?

Hoe wij te werk gaan is vrij eenvoudig. Binnen ons netwerk zijn honderden bedrijven in Nederland aangesloten die dakgoten onderhouden, plaatsen en vervangen. Binnen deze selectie specialisten hebben we ook vele bedrijven die geschikt zijn voor grote projecten zoals nodig bij een VvE. Door eenmalig een offerteformulier op onze website in te vullen, weten wij waar je naar op zoek bent en in welke regio je bent gevestigd. Aan de hand van die informatie gaan we op zoek naar geschikte bedrijven die aan jouw kwaliteitseisen voldoen.

Ontvang zo scherp mogelijk prijs

Vervolgens ontvang je binnen een werkdag maximaal vijf offertes van verschillende bedrijven in de regio. Doordat al deze bedrijven weten dat je via ons een offerte-aanvraag hebt ingediend, zijn ze ook op de hoogte dat je offertes van meerdere partijen kan ontvangen. Ze bieden dan ook een zo scherp mogelijke prijs aan voor de regengoot. Zo betaal jij als VvE dus nooit te veel.

Voordeligste offerte voor dakgoot voor VvE?

Klantenbeoordelingen