• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kan ik mijn dakgoten bekleden?

Bekleden van dakgotenJa, het bekleden van de dakgoot is mogelijk. Eén van de beste manieren om een regengoot te beschermen is het aanbrengen van bekleding zoals EPDM. Door het juiste materiaal te kiezen verleng je de levensduur van de dakgoot met tientallen jaren. Het is lang niet altijd nodig om een dakgoot helemaal te vervangen. Door bekleding in de goot te leggen worden kleine beschadigingen meteen verholpen. Lekkages zijn hierdoor direct verleden tijd.

Opties dakgoten bekleden

Dakgoot-bekleding is duurzaam en gaat lang mee. Een veel gebruikt materiaal voor het bekleden is EPDM. Dit elastische rubber heeft een hele lange levensduur en beschermt jouw dakgoot tegen kou, zon, regen en wind. EPDM wordt vaak gebruikt voor zinken dakgoten. Een ander type bekleding is de ombouw van de regengoot. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten bak om de goot of voor een kunststof bak van Trespa platen. Ook kun je de dakgoot bekleden met PVC. Dit zorgt voor extra bescherming van de goot.

Dakgoot laten bekleden door specialist?

Gratis offertes aanvragen voor bekleden dakgoot

Wanneer je dakgoot-offertes opvraagt via Dakgoten.com, krijg je van maximaal vijf bedrijven een offerte. Deze experts selecteren wij op basis van jouw wensen. Wij hebben ze al gecontroleerd op kwaliteit, prijs en service. Jij vergelijkt de specialisten en hun prijzen met elkaar. Zo vind je eenvoudig de vakman met de voordeligste prijs die voldoet aan jouw eisen voor de te bekleden dakgoot. Bespaar zoekwerk en geld en vraag de gratis en vrijblijvende dakgoot-offertes online aan!

Klantenbeoordelingen