• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Zijn naadloze dakgoten mogelijk?

Ja, naadloze goten en regenpijpen zijn mogelijk. Met de opkomst van nieuwe materialen voor dakgoten, zijn er ook nieuwe technieken ontstaan en nieuwe ontwerpen. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van dakgoten is die van de de naadloze dakgoten. Dakgoten die naadloos zijn hebben veel minder last van lekkage-problemen. Regengoten die naadloos worden gemaakt:

Materialen naadloze dakgoot

Polyester dakgoten worden uit één stuk gemaakt en zijn dus naadloos. Ook aluminium, kunststof en pvc dakgoten kunnen tot lange lengtes naadloos worden geleverd. Maar de langste naadloze lengte kan worden behaald met polyester. Daarnaast is polyester heel sterk. Door glasvezel en de afwezigheid van lasnaden heeft de regengoot een lange levensduur.

Voordelen van naadloze dakgoten

Behalve de vermindering in lekkages, zijn er nog vele anderen voordelen aan de naadloze dakgoot. Doordat er niet meer hoeft te worden gelast, is de montagetijd van naadloze dakgoten aanzienlijk versneld. Hierdoor is de prijs ook voordeliger geworden. Daarnaast zijn naadloze dakgoten enorm sterk en bestand tegen alle weertypen. Een naadloze dakgoot oogt veel strakker en netter dan dakgoten met lasnaden. Waterdicht is nu echt waterdicht, er is geen plek meer waar het water naar binnen kan. De belangrijkste voordelen zijn daarom:

  • Milieuvriendelijk;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Bestand tegen corrosie;
  • Heel sterk;
  • Lange lengtes zonder lasnaden.
Naadloze dakgoten laten plaatsen?

Vergelijk regionale specialisten en vind beste deal

Wanneer je dakgoot-offertes opvraagt via Dakgoten.com, krijg je van maximaal vijf bedrijven een offerte. Deze experts selecteren wij op basis van jouw wensen. Wij hebben ze al gecontroleerd op kwaliteit, prijs en service. Jij vergelijkt de specialisten en hun prijzen met elkaar. Zo vind je eenvoudig de vakman met de voordeligste prijs die voldoet aan jouw eisen voor de naadloze dakgoot. Bespaar zoekwerk en geld en vraag de dakgoot-offertes direct online aan!

Klantenbeoordelingen