• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Zakgoten

De goot die tussen twee hellende dakvlakken zit heet een zakgoot. De goot voert het water af dat tussen twee woningen terecht komt. Omdat er twee keer zoveel water in de goot komt in vergelijking met een normale dakgoot, is het vaak een brede constructie. Vooral in steden waar de huizen dicht op elkaar staan en bij grote gebouwen, zie je dit soort dakgoot veel.

Voordelen zakgoot

  • Verschillende lengtes mogelijk;
  • Eenvoudige reparatie met EPDM;
  • Ideaal voor stadswoningen;
  • Waterafvoer tussen 2 hellende daken;
  • In diverse materialen te maken, zoals zink en kunststof.

Kostprijs per meter

De kostprijs voor een zakgoot hangt grotendeels af van de afmetingen, het soort materiaal en het tarief van de montage-specialist. Ook de eventuele afwerking in van invloed op de prijs. Bijvoorbeeld dakgootbescherming of laten afwerken met EPDM. Voor verschillende materialen vind je de indicatieve prijs per meter in de dakgoot-prijslijst. Exacte kosten kom je snel te weten door offertes aan te vragen van specialisten. Dat doe je via Dakgoten.com heel eenvoudig en gratis.

Tip: een zakgoot deel je hoogstwaarschijnlijk met de buren. Als de goot aan vervanging toe is of een reparatie nodig heeft, overleg dan altijd met je buren. Het voordeel is dat je dan de kosten kunt delen.

Zakgoten laten repareren?

Als je niet helemaal zeker weet of de goot vervangen of gerepareerd moet worden, kun je dit aangeven in de offerte-aanvraag. De dakgoot-specialist komt dan bij je langs om dit te beoordelen. Een kleine beschadiging kan al gemakkelijk gemaakt worden.

Materiaalkeuze voor regengoot

Dakgoten zijn in diverse materialen verkrijgbaar. Zinken goten en kunststof dakgoten worden het vaakst geplaatst. Onder kunststof vallen polyester en PVC regengoten. Lees meer informatie over de dakgoot-materialen.

Prijzen vergelijken voor vervangen zakgoot?

Vind voordelige specialist voor goot + plaatsing

Voor een hoge kwaliteit zakgoot inclusief montage vraag je via Dakgoten.com snel en eenvoudig offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen maken wij een selectie van de meest geschikte dakgoot-bedrijven die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes krijgt, kun je de vakmensen met elkaar vergelijken. En je bespaart ook veel zoekwerk. Na de aanvraag zie jij direct welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met dakgoot-expert

De dakgoot-specialisten bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe zakgoot. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere bedrijven af. Hierdoor krijg je meteen een helder beeld van de specialist. Zo’n afspraak is vrijblijvend.

Vergelijk slim en kies laagste prijs

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de offertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de zakgoten inclusief montage. Start met slim vergelijken en vraag de gratis offertes voor de dakgoot online aan.