• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Blokgoten

Blokgoten worden gemaakt uit een massief rechthoekig materiaal. Meestal worden deze goten van hout gemaakt. In het hout wordt een halfronde sleuf gemaakt door de balk uit te hollen. Hierna wordt de badding helemaal glad geschuurd. De doorsnede is rechthoekig. Je ziet deze klassieke goot vaak bij oude stallen of monumentale gebouwen. Een andere naam voor de blokgoot is de ribgoot.

Tip: Een andere rechthoekige goot is de veel geplaatste bakgoot.

Kenmerken blokgoot

  • Rechthoekige doorsnede, halfronde sleuf;
  • Meestal gemaakt van hardhout;
  • Perfect voor monumentale panden;
  • Klassieke uitstraling;
  • Zware constructie;
  • Regelmatig onderhoud nodig.

Gratis offertes aanvragen voor exacte prijs blokgoot

Een blokgoot wordt op maat gemaakt. Dat betekent dat de exacte prijs afhankelijk is van de afmetingen. Ook het tarief van de vakman in van invloed op de prijs. Vraag daarom offertes aan van regionale dakgoot-specialisten. Dat doe je via Dakgoten.com heel eenvoudig. Met één offerte-aanvraag ontvang jij prijsopgaven van maximaal vijf bedrijven uit ons netwerk. Dit scheelt je een zoektocht naar een specialist die de klus kan doen. Door de offertes te vergelijken, vind jij de beste deal voor de nieuwe of te repareren dakgoot.

Blokgoten laten plaatsen door specialist?

Dakgootafwerking

De goot kun je volledig laten afwerken door een specialist. Dit kan met traditionele gootbeugels of je kunt de dakgoot in een houten bak laten plaatsen. Lees meer over de mogelijkheden voor de afwerking van de regengoot.

Blokgoot laten repareren

Heb je een blokgoot en is de constructie stuk of lekkend? Hiervoor kun je ook de dakgoot-offertes aanvragen. Een specialist komt dan bij je langs om de goot te bekijken. Op locatie geeft de expert advies wat het beste is, repareren of vervangen. En je krijgt gelijk een offerte op maat.

Vind voordelige prijs voor goot inclusief montage

Blokgoot laten plaatsen voor een monumentaal pand? Voor een hoge kwaliteit regengoot + hemelwaterafvoer vraag je via Dakgoten.com gratis en eenvoudig offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen maken wij een selectie van de meest geschikte dakgoot-specialisten, die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen met elkaar vergelijken. Meteen na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met dakgoot-specialist

De dakgoot-experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij het pand bekijken en advies geven over de nieuwe blokgoot. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere bedrijven af. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk beeld van de specialist. Zo’n afspraak is vrijblijvend.

Slim vergelijken en beste deal kiezen

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de offertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de blokgoot inclusief montage. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de dakgoot online aan.