• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Prijzen dakgoten

Wat kosten dakgoten? Check dakgoot-prijzenPrijzen voor nieuwe dakgoot weten? In onderstaand overzicht zie je hoeveel je ongeveer betaalt voor de dakgoot per meter. De prijs verschilt per materiaal en het totaal aantal meter bepaalt wat de exacte kosten zijn voor de goot. De kostprijzen hieronder zijn inclusief btw en exclusief de kosten voor het plaatsen. Voor een specifieke prijs vraag je via Dakgoten.com eenvoudig én gratis dakgoot-offertes aan. Dit kan voor het vervangen of repareren van de goot.

Indicatieve dakgoot-prijzen per meter

Tip: gratis offertes aanvragen scheelt tijd en geld. Jij ontvangt met één aanvraag maximaal vijf offertes van specialisten die wij al voor je hebben vergeleken op kwaliteit, service en prijs.

Voorwaarden

  • Bovenstaande prijzen zijn indicatieve vanaf-prijzen voor compleet nieuwe dakgoten. Afhankelijk van de dikte van het materiaal kan de prijs variëren.
  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief montage. Voor de totale prijs kun je gratis en vrijblijvende offertes aanvragen.
  • Prijzen zijn exclusief dakgootbekleding, sierafwerking, gootklossen, beugels of afwerking met een houten/ kunststof bak. Voor een volledige prijs kun je offertes aanvragen.

Materiaalkeuze en soort goot

De prijzen van dakgoten verschillen van elkaar. Er zijn namelijk diverse materialen waarvan een goot wordt gemaakt. Denk hierbij eens aan zink, polyester of kunststof dakgoten. Ook de soort dakgoot en de lengte zijn van invloed op de kosten.

Nieuwe dakgoot of repareren?

Wanneer je de goten alleen wilt repareren, kun je bij Dakgoten.com ook offertes aanvragen. Het herstellen is een stuk goedkoper dan het volledig vernieuwen en scheelt dus flink op de kosten. Als je niet helemaal zeker weet of de repareren of vervangen de juiste optie is, kun je dit gerust aangeven in de offerte-aanvraag voor de goot. De specialist komt vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken.

dakgoot prijzen

Tuinhuis of blokhut

Voor jouw tuinhuis of blokhut kun je ook dakgoten laten plaatsen. Het materiaal is hiervoor vaak wat dunner en dat betekent dat de prijs ook iets lager ligt. Geef in de aanvraag aan dat het om bijvoorbeeld een tuinhuisje gaat. De vakmannen kunnen hierdoor de exacte prijs berekenen voor de dakgoot.

Nieuwe dakgoten laten plaatsen?

Gratis offertes aanvragen voor beste kwaliteit en laagste prijs

Met één aanvraag kun je maximaal vijf offertes krijgen van professionals bij jou in de buurt. De bij ons aangesloten bedrijven zijn speciaal geselecteerd op basis van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zij voldoen daarnaast aan strenge kwaliteitseisen zodat je altijd reactie krijgt van een betrouwbare dakgoten-specialist.

Vrijblijvende afspraak met dakgoot-specialist

De bedrijven komen eerst vrijblijvend bij je langs om de huidige staat van de goten en de woning te bekijken. Nadat meerdere bedrijven jou een offerte aanbieden, start je met vergelijken. Jij kiest het bedrijf met de beste deal voor jouw dakgoot-reparatie of nieuwe goten. Op deze manier betaal je nooit te veel en vind je snel de geschikte vakman voor de klus. Wij noemen dat slim vergelijken! Vraag direct nog de offertes voor de dakgoot aan.