• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakgoten in Hengelo

Ook in regio van Twente is Dakgoten.com actief. Dus voor uw woning in Hengelo kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een uitgebreid advies op maat. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kiest u dakgoten waar u nog jaren van kunt genieten. Door ons brede assortiment kunnen wij van Dakgoten.com u de meest ideale oplossing bieden.

Dakgoot prijzen Hengelo

Dakgoten zijn er in alle soorten en maten, hierdoor is het voor ons onmogelijk om een goede prijsindicatie te geven. Voor een goede prijsindicatie is het verstandig om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Ook is het mogelijk om via het gratis offerteformulier een prijsopgaven te krijgen. Na de offerte aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk met u een afspraak maken. Zo zorgen wij ervoor dat u de juiste keuze maakt voor uw dak en voor uw portemonnee.

Bijkomende kosten in Hengelo?

Voor het monteren van dakgoten heeft u negen van de tien keer geen vergunning nodig. Alleen wanneer u een monumentaal pand of een andere bijzondere woning bezit geldt deze regel. Wel is iedere woningbezitter verplicht om een bedrag aan leges te betalen aan de gemeente. De gemeente Hengelo hanteert de volgende bedragen:

  • Rijtjeswoninqen €200,- per meter
  • Twee onder een kapwoninqen € 225,- per meter
  • Vrijstaande woning tot en met 600 m3 € 260,- per meter
  • Vrijstaande woning > 600 m3 € 290,- per meter
  • Appartement, een of meer bouwlagen € 260,- per meter

Voor de zekerheid kunt u met de volgende link bekijken of u een vergunning dient aan te vragen voor het monteren van uw dakgoten: www.omgevingsloket.nl

Dakgoten plaatsen / vervangen in Hengelo?

Gratis offerte aanvragen

Heeft u nog vragen over het plaatsen van dakgoten in de regio Hengelo, neem dan gerust contact op met een van onze experts. U kunt op Dakgoten.com ook direct een gratis offerte aanvragen. Zo komt u snel in contact met de beste dakgoot specialisten in de regio Hengelo. Zoekt u de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Maak dan gebruik van de offerteservice van Dakgoten.com!

Snel 5 gratis dakgoot offertes voor Hengelo