• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Zinken dakgoten

Zinken dakgoten zijn van alle goten het meest populair. Deze goten kunnen tegen een stootje en voeren het regenwater perfect af. Het traditionele materiaal is daarnaast duurzaam en heeft een authentieke uitstraling. Zink is bij lekkages ook eenvoudig te repareren. Hieronder lees je meer over de voor- en nadelen van zink. En vind je de indicatieve prijs per meter.

Voordelen zinken dakgoot

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • Beschadigingen makkelijk te repareren;
  • Duurzaam en gaat jarenlang mee (40 jaar);
  • Geeft een authentieke look aan de woning;
  • Sterk en robuust materiaal.

Nadelen zinken dakgoot

  • Veelal alleen gemaakt in halfronde vorm;
  • Heeft elk jaar onderhoudsbeurt nodig;
  • Luchtverontreiniging tast zink aan.

Indicatieve prijs dakgoot van zink per meter

De prijs voor een dakgoot wordt per strekkende meter berekend. De afmetingen bepalen dus een groot gedeelte van de prijs voor de zinken goot. Hieronder zie je een prijsindicatie. Als je het laat plaatsen, komen de montagekosten er bovenop. Om de voordeligste prijs te vinden van de beste vakman, vraag je via Dakgoten.com heel eenvoudig én gratis dakgoot-offertes aan. Jij krijgt van maximaal vijf bedrijven een scherpe offerte. Jij vergelijkt en kiest zo de beste deal.

Richtprijzen dakgoten

Materiaal Prijs per meter*
Zinken dakgoot v.a. € 30,- Gratis offertes op maat
Aluminium dakgoot v.a. € 30,- Gratis offertes op maat

*Indicatieprijs inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Tip: zinken dakgoten liggen qua prijs gelijk met aluminium goten. Deze materialen zijn goedkoper dan koperen en RVS regengoten.

Vervangen of repareren?

Als je de dakgoot gaat vervangen, is het slim om eerst te kijken of een goot-reparatie misschien al voldoende is. De bij ons aangesloten specialisten kunnen dat op locatie goed beoordelen. Geef dit gerust aan in de offerte-aanvraag.

Zinken dakgoot afwerken

De nieuwe dakgoot is compleet met een hemelwaterafvoer te plaatsen. Daarnaast kies je ook hoe de goot en afvoer worden afgewerkt. Je kunt het laten bekleden met EPDM of laten voorzien van een beschermende laag coating. Andere opties zijn: kopstukken, beugels en eventuele expansiestukken. Lees meer opties voor de afwerking van de zinken dakgoot.

Zinken dakgoten laten plaatsen?

Vraag offertes aan van regionale experts

Voor een hoge kwaliteit zinken dakgoot voor de voordeligste prijs vraag je via Dakgoten.com snel en eenvoudig prijsoffertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij de meest geschikte dakgoot-specialisten die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je bespaart ook nog eens veel zoekwerk. Gelijk na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met dakgoot-specialist

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe goot van zink. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk beeld van het bedrijf. Zo’n afspraak is geheel vrijblijvend.

Vergelijk en kies slim de beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de regengoot. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de zinken dakgoot online aan.