• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

RVS dakgoten

Voor een moderne en roestvrije goot zijn RVS dakgoten ideaal. In de eerste jaren glanzen de goten en na een aantal jaar gaan ze op zinken dakgoten lijken. De prijs voor een RVS dakgoot ligt hoger dan bij andere materialen. Het roestvaste staal zet bijna niet uit, zodat de kans op lekkages heel klein is. Hieronder meer voordelen en informatie over de regengoten van RVS.

Voordelen roestvaste dakgoten

  • Hoge corrosieweerstand;
  • Waterdicht en zet bijna niet uit;
  • Eenvoudig te onderhouden;
  • Moderne uitstraling;
  • Eerst glanzend, na paar jaar lijkt het op zink;
  • Bestand tegen zware weersomstandigheden.

Prijs RVS dakgoot

De prijs voor nieuwe RVS dakgoten wordt per meter berekend. In onderstaand overzicht is de indicatieprijs per meter te vinden. Dit is de kostprijs exclusief montage. Voor een volledige kostenplaatje, is het advies om een offerte van een dakgoot-specialist aan te vragen. Dat doe je via Dakgoten.com snel een gemakkelijk. Je krijgt van maximaal vijf bedrijven een prijsopgave, zodat je ze met elkaar kunt vergelijken. Hierdoor vind je ook nog de beste deal voor de nieuwe goot van RVS.

Indicatieve prijzen dakgoten

*Indicatieprijs inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Tip: zinken an alu dakgoten liggen qua prijs lager dan RVS goten. Bekijk meer dakgoot-prijzen van andere materialen.

Goot alleen laten repareren?

Is er alleen een reparatie nodig voor jouw huidige regengoot van RVS? Dan kun je via Dakgoten.com ook offertes aanvragen. Wij brengen je in contact met een vakman die snel de goot repareert. De expert kan ter plekke gelijk zien of een reparatie voldoende is, of dat de goot aan vervanging toe is.

Afwerking regengoot

De kosten voor het laten plaatsen van de dakgoot worden bepaald door de prijs per meter en het tarief van de vakman. Daarnaast komen de kosten voor de afwerking er ook bovenop. Dit zijn bijvoorbeeld kopschotten en gootbeugels. Houd ook rekening met het aantal meter van de hemelwaterafvoer.

RVS dakgoten laten plaatsen door specialist?

Vraag gratis offertes aan en vind beste deal

Voor een hoge kwaliteit RVS dakgoot voor de beste prijs vraag je via Dakgoten.com eenvoudig én gratis offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij de meest geschikte dakgoot-specialisten die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je bespaart ook nog veel zoekwerk. Direct na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met dakgoot-specialist

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst vrijblijvend bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe goot van RVS. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere experts af.

Vergelijk en kies slim de beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare bedrijven. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de goot en montage. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de RVS dakgoot online aan.