• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

PVC dakgoten

PVC is de basis van veel kunststof kozijnen. Het sterke en flexibele materiaal is een van de meest gebruikte soort kunststof. De regengoot is vaak te herkennen aan de grijze kleur, maar is tegenwoordig in veel meer kleuren beschikbaar. De PVC goten zijn niet alleen geschikt voor huizen, maar ook voor een tuinhuis of schuur. Hieronder meer voordelen en kenmerken. En je leest indicatieve prijzen per meter en hoe je eenvoudig een vakman vindt voor het plaatsen van de PVC dakgoot met gratis offertes.

Tip: is er alleen een reparatie nodig? Ook hiervoor kun je gratis dakgoot-offertes aanvragen via Dakgoten.com.

Voordelen dakgoot van PVC

  • Voordelig in prijs;
  • In diverse kleuren verkrijgbaar;
  • Weinig onderhoud nodig;
  • Flexibel, dus vervormt niet;
  • Lange levensduur en duurzaam;
  • Kan tegen een stootje.

PVC dakgoten laten plaatsen?

Prijs PVC dakgoten

De prijs voor de goot wordt berekend per meter. En is daarom afhankelijk van de totale afmetingen. Ook afwerking met bijvoorbeeld beugels komt nog bovenop de prijs. Om je toch een beeld te geven wat je ongeveer kwijt bent, staat in onderstaand overzicht de richtprijs per meter voor PVC dakgoten. De prijs is nagenoeg hetzelfde als voor gewoon kunststof en polyester goten. Ook van invloed op de kostprijs zijn de montagekosten, als je ervoor kiest om de goot te laten vervangen.

Indicatiekosten per meter PVC dakgoot

*Indicatieve prijs inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Vergelijk prijzen voor laten plaatsen goten

Het bevestigen van een dakgoot is vakwerk. Het is daarom verstandig om een specialist in te schakelen. Ook is het slim om meerdere bedrijven te vergelijken. Jij vraagt via Dakgoten.com snel, gemakkelijk én gratis offertes aan van meerdere experts. Dat bespaart jou al veel tijd. Deze vakmannen hebben wij gecontroleerd op prijs, kwaliteit en service. En voor jouw wensen selecteren wij de best passende dakgoot-bedrijven. Jij hoeft ze alleen maar te vergelijken. De dakgoot-offertes zijn gratis en vrijblijvend.

Soort goot

Een goot van PVC wordt gemaakt van PVC buizen. De vorm is dus vaak halfrond, maar rechthoekige PVC dakgoten zijn ook verkrijgbaar. Naast de goot, kun je ook gelijk een afvoer laten monteren. Lees meer over vormen en soorten regengoten en hemelwaterafvoer.

PVC dakgoot laten afwerken

Belangrijk voor een perfect functionerende en waterdichte goot zijn de hulpstukken. Denk hierbij aan beugels, kopschotten, dakgootbescherming en andere bekleding. PVC is ook verkrijgbaar in veel (RAL-)kleuren. Naast donkergrijs, kun je ook kiezen voor onder andere zwart, koperkleur of antraciet.

Vergelijk prijzen dakgoot-specialisten

Beste deal vinden met gratis dakgoot-offertes

Voor een hoge kwaliteit PVC dakgoot voor de beste prijs vraag je via Dakgoten.com snel en eenvoudig offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij de meest geschikte dakgoot-specialisten die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je bespaart ook nog eens veel zoekwerk. Na de aanvraag zie jij direct welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met dakgoot-specialist

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo specifiek mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe goot van kunststof. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk beeld van het bedrijf. Zo’n afspraak is helemaal vrijblijvend.

Vergelijk slim en kies beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de regengoot. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de PVC dakgoot online aan.