• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Plastic dakgoten

Door een plastic dakgoot te plaatsen, krijgt jouw huis een sterke goot en afvoer voor het regenwater. Deze regengoot is ook heel duurzaam en gaat jarenlang mee. Daarnaast heb je er weinig onderhoud aan. Plastic is het Engelse woord voor kunststof. Soorten kunststof zijn PVC en polyester. Lees hieronder meer kenmerken en richtprijzen. Je leest ook hoe je eenvoudig en snel de beste specialist vindt voor het plaatsen van de plastic dakgoot.

Voordelen kunststof goot

  • Lage prijs per meter;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Keuze uit veel kleuren;
  • Naadloze goot is mogelijk;
  • Duurzaam en gaat jarenlang mee;
  • Stevig, dus veel minder kans op lekkages.

Plastic dakgoten laten plaatsen?

Kostprijs plastic dakgoten

Wat je ongeveer betaalt voor de plastic dakgoot per meter vind je in onderstaand overzicht. Het materiaal is vrij goedkoop in vergelijking met aluminium en koper. De kosten voor onder andere beugels en montagekosten komen nog bovenop deze prijs. Het vervangen van de goot kun je voordelig laten doen, door eerst klusbedrijven te vergelijken met elkaar. Dat doe je via Dakgoten.com heel simpel, want met één offerte-aanvraag, ontvang jij maximaal vijf prijsopgaven. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Tip: als jouw dakgoot kapot is, kan een kleine reparatie ook voldoende zijn. Ook hiervoor vraag je gratis dakgoot-offertes aan.

Prijsindicatie goten van kunststof

*Indicatieve prijs inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Dakgoot-soorten

Om de regengoot zo goed mogelijk bij jouw woning te laten passen, heb je de keuze uit verschillende soorten dakgoten. Bijvoorbeeld een mastgoot of bakgoot. Dit zijn halfronde en rechthoekige goten. Als je een rechthoekige goot wilt, dan kies je voor polyester. PVC en standaard kunststof zijn verkrijgbaar in de vorm van een halve cirkel.

Verschillende opties voor de afwerking

Om de goot volledig waterdicht te maken, zijn kopschotten en goede ondersteuning nodig. Voor steun worden bijvoorbeeld beugels en gootklossen gemonteerd. Daarnaast is de goot te bekleden met EPDM of te voorzien van een speciale coating, zodat de dakgoot lang meegaat. Ook de kleur kies je zelf. Plastic dakgoten zijn verkrijgbaar in veel kleuren, zoals: wit, bruin, donkergrijs en groen.

Vergelijk prijzen en experts voor nieuwe dakgoot

Vraag gratis offertes aan en start met vergelijken

Voor een plastic dakgoot van goede kwaliteit en voor een voordelige prijs vraag je via Dakgoten.com snel en simpel offertes aan. Op basis van jouw wensen maken wij een selectie van de meest geschikte dakgoot-specialisten bij jou in de buurt werkzaam zijn. Met één krijg ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere prijsopgaven ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je hoeft ook geen zoekwerk te verrichten. Gelijk na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak maken met dakgoot-specialist

De dakgoot-bedrijven bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo specifiek mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst bij je thuis langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de dakgoot van plastic. Voor een zo goed mogelijke vergelijking, spreek je met meerdere klusbedrijven af. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk beeld van de vakman. Zo’n afspraak is vrijblijvend.

Vergelijk slim en kies beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de kunststof regengoot. Hiermee kun je tot wel 45% besparen. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de plastic dakgoot online aan.