• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kunststof dakgoten

Kunststof dakgoten zijn heel voordelig. Je hebt er heel weinig onderhoud aan en de goten hebben een lange levensduur. Het materiaal is bestand tegen alle weertypen en kunnen naadloos worden geplaatst. Ook is een kunststof dakgoot één van de goedkoopste soorten goten en is het zeer snel geplaatst. PVC en polyester zijn soorten kunststof. Hieronder vind je meer voordelen en de kosten voor kunststof dakgoten per meter.

Voordelen kunststof dakgoot

  • Eén van de goedkoopste materialen;
  • Lange levensduur;
  • Naadloos te plaatsen;
  • Bestand tegen alle weertypen;
  • In diverse kleuren verkrijgbaar;
  • Vrijwel onderhoudsvrij;
  • Goot zakt niet door;
  • Prefab, dus snel gemonteerd.

Kosten voor dakgoot van kunststof

De totale kosten voor kunststof dakgoten hangen af van de prijs per meter en het tarief van de dakgoot-specialist. Als je de dakgoot wilt laten plaatsen, vind jij via Dakgoten.com snel de beste deal. Dat is de juiste vakman met de voordeligste aanbieding. Vraag hiervoor gratis dakgoot-offertes aan.

Prijsindicaties kunststof dakgoten

*Indicatieprijs inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Rechthoekige of halfronde goot

Voor de kunststof goot zijn er verschillende soorten en vormen. Eén daarvan is de rechthoekige bakgoot. Een andere populaire soort is de halfronde mastgoot. Lees meer over de soorten dakgoten en bekijk welke vorm het best bij jouw huis en dak past.

Dakgoot-afwerking

De kunststof dakgoot is volledig met hemelwaterafvoer te plaatsen. Daarnaast zijn er meer opties voor de afwerking van de goot zelf. Denk aan bekleding met EPDM, kopschotten, beugels en het kiezen van de kleur. Bijvoorbeeld groen, wit, zwart of koperkleur. Ook kun je de dakgootbescherming laten bevestigen. Hierdoor komen er geen bladeren meer in de goot, zodat je het minder vaak hoeft te reinigen. Lees meer opties voor de afwerking van de dakgoot.

Kunststof dakgoot laten plaatsen?

Vraag gratis offertes aan voor nieuwe dakgoot

Voor een hoge kwaliteit kunststof dakgoot voor de beste prijs vraag je via Dakgoten.com snel en eenvoudig offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij de meest geschikte dakgoot-specialisten die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je bespaart ook nog eens veel zoekwerk. Gelijk na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met dakgoot-specialist

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe goot van kunststof. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk beeld van het bedrijf. Zo’n afspraak is helemaal vrijblijvend.

Vergelijk slim en kies beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de regengoot. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de kunststof dakgoot online aan.