• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Koperen dakgoten

Als je op zoek bent naar een regengoot met een unieke uitstraling, dan is de koperen dakgoot perfect. Het materiaal is geschikt voor elk type woning. Vaak zie je een goot van koper bij oudere vrijstaande huizen. Doordat er door de jaren een oxide laag op het materiaal komt, krijgt de goot een karakteristieke groene look. Dit heet ook wel patina. Hieronder staan meer voordelen en kenmerken van een koperen dakgoot. Ook vind je indicatieprijzen en hoe je snel en gemakkelijk een dakgoot-specialist vindt voor het plaatsen.

Voordelen en nadelen dakgoot van koper

  • Unieke en luxe uitstraling;
  • Als mastgoot en bakgoot verkrijgbaar;
  • Weinig onderhoud nodig;
  • Zeer lange levensduur;
  • Gemakkelijk te monteren;
  • Kleur verandert door jaren heen;
  • Redelijk hoge prijs per meter;
  • Reparaties kosten veel geld.

Koperen dakgoten laten plaatsen?

Kostprijs koperen dakgoot

Koper is duurder dan een zinken dakgoot. De prijs voor een nieuwe koperen goot hangt af van de afmetingen. In onderstaande tabel vind je de richtprijs per meter. Zo kun je ongeveer berekenen hoeveel je betaalt. Let wel, hier zitten de montagekosten en kosten voor afwerking (beugels, eindstukken) nog niet bij inbegrepen.

Vergelijk specialisten en bespaar tot 45%

Geld besparen op de nieuwe goot van koper doe je gemakkelijk via Dakgoten.com. Jij vraag in één keer maximaal vijf offertes aan. Van verschillende betrouwbare bedrijven in de regio uit ons netwerk. Jij vergelijkt de offertes en kiest zo de voordeligste dakgoot en de vakman die voldoet aan al jouw wensen.

Prijsindicatie dakgoot koper per meter

Materiaal Prijs per meter*
Koperen dakgoot v.a. € 55,- Gratis offertes op maat

*Indicatieprijs inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Vorm van regengoot

De koperen regengoot is verkrijgbaar als een bakgoot en mastgoot. Een bakgoot is rechthoekig en een mastgoot halfrond. Zo kun je het model kiezen dat het best bij jouw woning past. Als je voor een compleet nieuwe koperen goot kiest, dan is een koperen hemelwaterafvoer wel zo mooi. Dit kunnen de bij ons aangesloten experts ook gelijk voor je monteren.

Koperen goot afwerken voor waterdichte constructie

Met de afwerking van de dakgoot hebben we het over onder andere beugels en kopschotten. Hiermee wordt de goot volledig waterdicht gemaakt, zodat jij geen lekkages krijgt. Om de bladeren uit de goot te houden is er dakgootbescherming in de vorm van een bladrooster.

Prijzen voor dakgoot + montage vergelijken?

Vraag gratis offertes aan van dakgoot-specialisten

Voor een hoge kwaliteit koperen dakgoot voor de beste prijs vraag je via Dakgoten.com snel en eenvoudig offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij de meest geschikte dakgoot-specialisten, die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je bespaart ook nog eens veel zoekwerk. Gelijk na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met dakgoot-expert

De specialisten bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe goot van koper. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af. Hierdoor krijg je meteen een helder beeld van het bedrijf. Zo’n afspraak is helemaal vrijblijvend.

Vergelijk slim en kies beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de koperen regengoot. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de koperen dakgoot online aan.