• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Aluminium dakgoten

Een alternatief op een zinken of RVS goot is de aluminium dakgoot. Dit is een licht materiaal met een lange levensduur. De goten zijn verkrijgbaar voor woningen, maar ook voor veranda’s, stallen of schuren. Alu goten zijn uit een stuk naadloos te maken en daardoor waterdicht. Aluminium goten zijn per meter goedkoper in prijs dan RVS regengoten. Lees meer voordelen en indicatieprijzen voor de nieuw goot.

Voordelen aluminium goten

  • Naadloze goot;
  • Heel licht van gewicht;
  • In veel kleuren verkrijgbaar;
  • Dubbelwandige goot mogelijk;
  • Goedkoper dan RVS;
  • Voorzien van beschermende coating;
  • Lange levensduur.

Kosten voor aluminium dakgoot

De kostprijs voor een nieuwe goot is afhankelijk van meerdere factoren. Dat is de prijs per meter, het tarief van de vakman voor het plaatsen en eventuele afwerking. Voor een volledige prijsopgave, kun je via Dakgoten.com eenvoudig offertes aanvragen. Jij krijgt dan van maximaal vijf bedrijven een gratis en vrijblijvende prijsofferte. Zo kun je prijzen, tarieven en kwaliteit vergelijken en de beste deal kiezen. Hieronder een overzicht van dakgoot-prijzen:

Overzicht prijs per meter van dakgoten

*Prijsindicatie inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Tip: zinken alu dakgoten liggen qua prijs lager dan RVS goten. Bekijk meer dakgoot-prijzen van andere materialen.

Dakgoot-reparatie

Als je de alu goot wilt laten repareren, dan kun je via Dakgoten.com ook offertes aanvragen. Heb je last van een lekkage? Geef dit dan aan in de offerte-aanvraag. De vakmannen kunnen op locatie het best beoordelen wat er nodig is, reparatie of vervanging.

Regengoot laten afwerken

Om de dakgoot volledig waterdicht te maken is goede ondersteuning en afwerking belangrijk. Hierdoor zakt de goot namelijk niet door en wordt het water via de hemelwaterafvoer weggeleid. Beugels en kopschotten monteren is meestal noodzakelijk. Of je moet voor een zelfdragende goot kiezen waarbij geen gootbeugels nodig zijn. Hoeveel materialen er voor de afwerking en bekleding nodig zijn, hangt af van de lengte van de aluminium dakgoot.

Aluminium dakgoten laten plaatsen?

Gratis offerte aanvragen

Voor een hoge kwaliteit aluminium dakgoot voor de beste prijs vraag je via Dakgoten.com eenvoudig én gratis offertes aan. Op basis van jouw wensen selecteren wij de meest geschikte dakgoot-specialisten die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. Hierdoor bespaar je veel zoekwerk. Meteen na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak bij je thuis

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst vrijblijvend bij je langs. Ter plekke kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe goot van aluminium. Voor de beste vergelijking, spreek je met meer dan één expert af.

Vind beste deal door slim vergelijken

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare bedrijven. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de goot inclusief montage. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de aluminium dakgoot online aan.