• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

RVS regenpijp

RVS hemelwaterafvoer regenpijp

Een RVS regenpijp geeft jouw woning een tijdloze uitstraling. Het roestvaste staal zet weinig uit, waardoor je minder kans hebt op lekkages. Nieuw RVS is de eerste jaren glanzend, maar begint in de loop der jaren op zink te lijken. De prijs voor een RVS hemelwaterafvoer ligt wel hoger dan prijzen van andere materialen. Voor reparaties of het volledig vervangen van de hwa vraag je via Dakgoten.com vrijblijvende offertes aan van verschillende specialisten. Hieronder kun je alvast lezen wat je ongeveer betaalt per meter.

Voordelen RVS hemelwaterafvoer

  • Hoge corrosieweerstand;
  • Waterdicht en zet bijna niet uit;
  • Eenvoudig te onderhouden;
  • Moderne uitstraling;
  • Eerst glanzend, na paar jaar lijkt het op zink;
  • Bestand tegen zware weersomstandigheden.

RVS regenpijp laten plaatsen?

Indicatieve prijs voor RVS regenpijp

De afmetingen bepalen voor een groot gedeelte de prijs voor de hemelwaterafvoer van RVS. Daarnaast is het tarief van de vakman van invloed op de kosten. Hieronder vind je de indicatieve prijs per meter voor de RVS afvoer. Dit bedrag is exclusief montagekosten. Om de voordeligste specialist te vinden is het slim om bedrijven te vergelijken. Via Dakgoten.com vraag je met één vrijblijvende aanvraag offertes op van maximaal vijf experts. Zo kun jij de vakmannen en kostprijzen vergelijken en eenvoudig en snel de beste deal kiezen.

*Indicatieprijs inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Reparatie nodig voor hwa of dakgoot?

Als je een RVS regenpijp of dakgoot hebt die kapot is of lekt, kun je ook offertes aanvragen voor reparaties. De specialisten in ons netwerk nemen binnen een werkdag contact met je op.

Regenton voor opvangen water

De nieuwe regenpijp wordt stevig vastgezet met beugels en eventueel aangesloten op de dakgoot. De waterdichte constructie zorgt ervoor dat het water weer soepel in de grond of in het riool wordt geleid. Je kunt ook een regenton onder aan de RVS hemelwaterafvoer laten plaatsen. Het regenwater is dan weer te gebruiken voor het andere zaken. Hiermee bespaar jij op de waterrekening.

Kosten delen met buren

Bij woningen die aan elkaar grenzen, zit de regenpijp meestal op de erfgrens. Als je de hwa wil laten repareren of vervangen, is het verstandig om eerst met de buren om tafel te zitten. Samen met hen kun je ook de kosten verdelen.

Vind voordelige specialist voor RVS regenafvoer

Vraag gratis offertes aan voor RVS hemelwaterafvoer

Voor de RVS regenpijp voor de beste prijs vraag je via Dakgoten.com eenvoudig én gratis offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij de meest geschikte dakgoot-specialisten die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je bespaart ook nog veel zoekwerk. Direct na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met specialist

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst vrijblijvend bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe hwa van RVS. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere experts af.

Vergelijk en kies slim de beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare bedrijven. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de regenafvoer en montage. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de hemelwaterafvoer online aan.