• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

PVC regenpijp

pvc regenpijp / hemelwaterafvoer bruinNieuwe PVC regenpijp laten plaatsen? Van de soorten kunststof is PVC een veel gebruikt materiaal. De afvoergoten zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en kun je laten monteren op jouw woning, tuinhuis of schuur. Het flexibele PVC gaat jarenlang mee en is vrijwel onderhoudsvrij. Wil je juist de hemelwaterafvoer laten repareren? Via Dakgoten.com vraag je offertes aan voor reparaties en vervangingen van dakgoten en regenpijpen. Hieronder meer info en indicatieve kostprijzen.

Voordelen regenpijp van PVC

  • Voordelig in prijs;
  • In diverse kleuren verkrijgbaar;
  • Weinig onderhoud nodig;
  • Flexibel, dus vervormt niet;
  • Lange levensduur en duurzaam;
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden.

PVC regenpijp laten plaatsen?

Kosten PVC regenpijp vervangen

Wat je betaalt voor de nieuwe hemelwaterafvoer (hwa) is grotendeels afhankelijk van de afmetingen. Hieronder staat hoeveel je per meter betaalt. Let op, het gaat om een prijsindicatie. Bovenop deze prijs komen nog de kosten voor de montage en eventuele extra opties. De voordeligste prijs voor het vervangen van de PVC regenpijp vind je door bedrijven te vergelijken. Dat doe je via Dakgoten.com heel gemakkelijk. Met één offerte-aanvraag krijg jij van maximaal vijf verschillende experts een volledige offerte. Jij vergelijkt en kiest hierna simpel de beste deal.

Tip: ook voor een reparatie van de goot vraag je eenvoudig de gratis offertes aan voor de regenpijp.

*Indicatieve prijs inclusief materiaal en btw. Exclusief kosten voor montage.

Kosten delen met buren

Zit de regenpijp op de erfgrens? Overleg dan eerst met de buren voordat je een specialist inschakelt. Zo kun je de kosten delen en voorkom je vervelende situaties achteraf.

Afwerking PVC hemelwaterafvoer

De PVC regenpijpen zijn als rond en vierkant te maken. Als de goot in de muur zit, dan wordt meestal voor een vierkante afvoergoot gekozen. Een goot aan de buitenkant van de muur is vaak rond en wordt met beugels vastgezet. De hwa is compleet met bladvanger te plaatsen, zodat de afvoer minder snel verstopt raakt.

Tip: PVC heeft een moderne uitstraling. Wil je liever een meer klassieke look? Laat de regenpijp dan vervangen door een zinken regenpijp.

PVC in veel kleuren verkrijgbaar

Een van de grote voordelen van PVC is dat het materiaal in vele kleuren is te verkrijgen. Meestal zie je deze regenpijpen in de kleur grijs. Maar kleuren als wit, antraciet, zwart, bruin en groen zijn ook mogelijk.

Vind voordelige specialist voor PVC afvoergoot

Aanvragen gratis offertes voor PVC hemelwaterafvoer

Voor de onderhoudsvriendelijke PVC regenpijp voor de beste prijs vraag je via Dakgoten.com snel en simpel offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij de meest geschikte specialisten die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je bespaart ook nog eens veel zoekwerk. Na de aanvraag zie jij meteen welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met specialist voor regenpijp

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo specifiek mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe afvoer van PVC. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk beeld van het bedrijf. Zo’n afspraak is vrijblijvend.

Vergelijk slim en kies beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de regenpijp. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de hemelwaterafvoer online aan.