• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kunststof regenpijp

witte kunststof regenpijpAan een duurzame kunststof regenpijp heb je weinig onderhoud. Daarnaast is kunststof in prijs een voordelig materiaal. Een ander voordeel is dat een polyester of PVC hemelwaterafvoer naadloos wordt geplaatst. Hierdoor is de kans op lekkages heel klein. Een specialist vinden voor het vervangen of repareren van de hwa? Via Dakgoten.com vraag je offertes aan van regionale specialisten. Lees hieronder meer info en vind indicatieprijzen per meter.

Voordelen kunststof regenpijp

  • Eén van de goedkoopste materialen;
  • Lange levensduur;
  • Naadloos te plaatsen;
  • Bestand tegen alle weertypen;
  • In diverse kleuren verkrijgbaar;
  • Vrijwel onderhoudsvrij;
  • Populair materiaal voor huizen;
  • Prefab, dus snel gemonteerd.

Kunststof hemelwaterafvoer plaatsen?

Prijsindicatie hwa van kunststof

De kostprijs voor een nieuwe kunststof regenpijp hangt voor een groot gedeelte af van de afmetingen. Hieronder vind je de indicatieve prijs per meter voor de afvoer. Dit is exclusief het tarief voor de montage. Om de voordeligste expert te vinden, vraag je via Dakgoten.com online gratis offertes aan. Jij ontvangt van meerdere bedrijven een prijsofferte. Door de offertes te vergelijken vind je snel de beste deal voor de nieuwe afvoergoot.

Tip: de afvoer is te plaatsen aan de muur van woningen, maar ook voor een schuur, tuinhuis of blokhut is de kunststof regenpijp geschikt.

*Indicatieprijs inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Reparatie van kunststof goot

Als jouw kunststof afvoer kapot is of lekt, kan een specialist het best beoordelen wat er nodig is. Een hwa-reparatie of het volledig vervangen van de regenpijp. Als je niet helemaal zeker weet wat verstandig is, kun je een expert laten langskomen. Dit kun je aangeven in de offerte-aanvraag. De specialist kan een kleine reparatie gelijk uitvoeren aan de hwa.

Kosten delen met buren

Zit de hemelwaterafvoer op de erfgrens met de buren? Dan is het slim om de kosten voor het repareren of vervangen te delen. Overleg altijd eerst met de buren voordat je een afspraak maakt met een specialist.

Kunststof hwa afwerken

Kunststof is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals: wit, koperkleur, grijs en antraciet. Jij kiest dus zelf de kleur van de regenpijp. Ook kun je kiezen of je voor polyester of PVC afvoeren laat plaatsen. Polyester is een iets sterkere soort kunststof dan PVC. De hwa wordt aan de muur bevestigd met beugels. Het water wordt afgevoerd in de grond of in het riool. Je kunt ook een regenton laten plaatsen die het regenwater opvangt.

Vind voordelige specialist voor kunststof afvoer

Gratis offertes aanvragen van regionale bedrijven

Voor een hoge kwaliteit kunststof regenpijp voor de beste prijs vraag je via Dakgoten.com snel en eenvoudig offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij de meest geschikte specialisten die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je bespaart ook nog eens veel zoekwerk. Gelijk na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met specialist

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe hwa van kunststof. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af. Hierdoor krijg je meteen een helder beeld van het bedrijf. Zo’n afspraak is helemaal vrijblijvend.

Vergelijk slim en kies beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de hemelwaterafvoer van kunststof. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de regenpijp online aan.