• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Koperen regenpijp

Koperen regenpijpVoor een originele uitstraling van jouw huis is een koperen regenpijp ideaal. Hemelwaterafvoeren (hwa) van koper zie je meestal bij vrijstaande woningen. Het makkelijk schoon te maken materiaal krijgt in de loop der tijd een oxide laag. Hierdoor kleurt de regenafvoer groen, ook wel patina geheten. Voor een reparatie of het vervangen van de regenpijp vind je via Dakgoten.com snel en simpel de voordeligste specialisten. Lees meer info en vind hieronder indicatieve prijzen voor de koperen hwa.

Voordelen koperen hemelwaterafvoer

  • Unieke en luxe uitstraling;
  • Als rond en vierkant verkrijgbaar;
  • Weinig onderhoud nodig;

  • Zeer lange levensduur.
  • Gemakkelijk te monteren;
  • Kleur verandert door jaren heen.

Prijs regenpijp van koper

De prijs voor koperen hemelwaterafvoeren wordt grotendeels bepaald door de afmetingen. In onderstaand overzicht zie je wat je ongeveer betaalt per meter. Bovenop deze prijs komt nog het tarief van de vakman voor het monteren. Door bedrijven uit de regio te vergelijken, vind je de voordeligste expert. Met één aanvraag bij Dakgoten.com ontvang jij van maximaal vijf bedrijven een vrijblijvende offerte. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar bedrijven. Jij vergelijkt de prijsopgaven en kiest zo simpel de beste deal.

Materiaal Prijs per meter*
Koperen hemelwaterafvoer v.a. € 55,- Gratis offertes op maat

*Indicatieprijs inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Opties voor afwerking

Voor de afwerking van de koperen regenpijp zijn er verschillende mogelijkheden. Denk aan het type beugel waarmee de hwa wordt vastgezet. Ook kun je een bladvanger in de afvoergoot laten maken. Of je kunt een regenton laten plaatsen voor het opvangen van regenwater.

Koperen hwa repareren

Heb je een koperen hemelwaterafvoer die lekt? Een kleine reparatie kan hiervoor al voldoende zijn. Laat het nakijken door een specialist. Op locatie kunnen zijn precies zien wat voor werkzaamheden er nodig zijn. Ook voor reparaties vraag je via Dakgoten.com heel eenvoudig de offertes aan om bedrijven te vergelijken.

Vind voordelige expert voor koperen regenpijp

Gratis offertes aanvragen voor koperen regenafvoer

Voor de nieuwe koperen regenpijp voor de beste prijs vraag je via Dakgoten.com snel en eenvoudig offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij de meest geschikte specialisten, die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je bespaart ook nog eens veel zoekwerk. Gelijk na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met expert bij je thuis

De specialisten bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe hwa van koper. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af. Hierdoor krijg je meteen een helder beeld van het bedrijf. Zo’n afspraak is helemaal vrijblijvend.

Vergelijk slim en kies beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de koperen regenpijp. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de hemelwaterafvoer online aan.