• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

EPDM voor hemelwaterafvoer

EPDM voor regenpijpVoor de afwerking van een hemelwaterafvoer (hwa) wordt voor platte daken meestal EPDM gebruikt. EPDM voor de regenpijp zorgt dat het regenwater goed wegloopt, zodat het water niet blijft staan op het dak. Op de EPDM dakbedekking wordt in de afvoergoot een kleine pijp geplaatst met een ronde flap aan de bovenzijde. Deze flap wordt met rubber seal vastgemaakt aan de dakbedekking. Ook voor reparaties van beschadigingen van de hwa is EPDM te gebruiken.

Voordelen EPDM hemelwaterafvoer

Het grootste pluspunt van EPDM is dat de levensduur van de hemelwaterafvoer (hwa) met jaren wordt verlengd. EPDM heeft niet veel onderhoud nodig en is makkelijk schoon te houden. Het materiaal biedt extra bescherming en versterkt de regenpijp.

  • Aanzienlijk kleinere kans op lekkage;
  • Waterdicht;
  • Milieuvriendelijk;
  • Makkelijke montage;
  • Perfect voor platte daken.

Regenpijp laten repareren met EPDM?

Regenpijp of dakgoot laten repareren

EPDM is een heel geschikt materiaal om de dakgoot of regenpijp mee te repareren. Het biedt een elastische beschermlaag van rubber en hierdoor is het waterdicht. Reparaties met EPDM kun je zelf doen, maar als dit niet mogelijk is, schakel je via Dakgoten.com heel gemakkelijk een specialist in. Met één reparatie-aanvraag kom je in contact met maximaal vijf bedrijven. Deze experts komen eerst bij je langs om de goot of hwa te bekijken en bieden hierna een scherpe offerte. Jij vergelijkt de prijsoffertes en kiest zo de voordeligste vakman.

Gratis offertes aanvragen van regionale specialisten

Wanneer je voor een reparatie van de regenpijp met EPDM offertes opvraagt via Dakgoten.com, krijg je van maximaal vijf bedrijven een offerte. Deze experts selecteren wij op basis van jouw wensen. Wij hebben ze al gecontroleerd op kwaliteit, prijs en service. Jij vergelijkt de specialisten en hun prijzen met elkaar. Zo vind je eenvoudig de vakman met de voordeligste prijs die voldoet aan jouw eisen. Bespaar zoekwerk en geld en vraag de gratis offertes direct online aan!