• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Aluminium regenpijp

aluminium regenpijp hemelwaterafvoerEen aluminium regenpijp laten plaatsen of repareren? Het lichte materiaal kan naadloos worden geplaatst, zodat de kans op lekkages heel klein is. Qua prijs is een aluminium hemelwaterafvoer (hwa) goedkoper dan RVS. Het materiaal is zeer geschikt voor veranda’s of schuren, maar ook voor woningen. Jij vindt de voordeligste specialist voor het repareren of monteren van de hwa gemakkelijk via Dakgoten.com. Lees meer voordelen en de indicatieve kostprijs per meter.

Voordelen aluminium regenpijp

  • Naadloze goot;
  • Heel licht van gewicht;
  • In veel kleuren verkrijgbaar;
  • Goedkoper dan RVS;
  • Voorzien van beschermende coating;
  • Lange levensduur.
Aluminium regenpijp laten plaatsen?

Indicatieprijs per meter aluminium hwa

De uiteindelijke kosten voor een nieuwe alu regenpijp zijn grotendeels afhankelijk van de afmetingen. De prijs hiervoor wordt berekend per meter. In onderstaand overzicht zie je wat je ongeveer per meter voor de aluminium regenpijp betaalt. Hier komt het tarief voor de montage nog bij. Jij vraagt via Dakgoten.com heel eenvoudig én gratis offertes aan van meerdere specialisten. Zo kun jij de bedrijven en prijzen vergelijken voor de hemelwaterafvoer en kiezen voor de beste deal.

*Prijsindicatie inclusief materiaal en btw. Exclusief montagekosten.

Tip: zinken alu regenpijpen liggen qua prijs lager dan RVS goten.

Aluminium regenpijp laten repareren?

Denk je dat een kleine reparatie voldoende is om de goot weer perfect te laten werken? De bij ons aangesloten bedrijven kunnen dit soort werkzaamheden ook voor je uitvoeren. Zij geven je vrijblijvend advies en bekijken op locatie wat er precies nodig is.

Hemelwaterafvoer laten afwerken

De afvoer wordt met beugels vastgezet en leidt het water onder de grond of naar het riool. De overige afwerking van de aluminium regenpijp kies jij helemaal zelf. Je kunt bijvoorbeeld de hwa laten aansluiten op een regenton. Zo kun je het regenwater gebruiken voor bijvoorbeeld het wassen van de auto. Kies ook zelf de kleur van de afvoer, zoals zwart, grijs of antraciet. Zo kun je de regenpijp afstemmen op de uitstraling van jouw huis.

Afvoer op erfgrens?

Als de hemelwaterafvoer op de erfgrens zit, kun je de kosten voor de reparatie of vervanging delen met de buren. Overleg hiervoor eerst met hen, zodat je hierna snel een specialist kunt inschakelen.

Vind voordelige specialist voor alu afvoer

Vraag eenvoudig en snel gratis offertes aan

Voor een hoge kwaliteit aluminium regenpijp voor de beste prijs vraag je via Dakgoten.com eenvoudig én gratis offertes aan. Op basis van jouw wensen selecteren wij de meest geschikte dakgoot-specialisten die werkzaam zijn in jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. Hierdoor bespaar je veel zoekwerk. Meteen na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak bij je thuis

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst vrijblijvend bij je langs. Bij je thuis kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe hemelwaterafvoer van aluminium. Voor de beste vergelijking, spreek je met meer dan één expert af.

Vind beste deal door slim vergelijken

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare bedrijven. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de afvoer inclusief montage. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de hemelwaterafvoer online aan.