• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Dakgootbescherming

dakgootbescherming bladroosterOm jouw dakgoot te beschermen tegen bladeren en vogels heb je de juiste bescherming nodig. Een bladvanger en bladrooster kunnen uitkomst bieden voor de dakgootbescherming. Hierdoor raakt de regengoot minder snel verstopt en wordt de kans op lekkages veel kleiner. Ook hoef je niet meer de ladder op om de dakgoot schoon te maken. Dakgootbescherming is er in diverse materialen (zink, kunststof, RVS) en voor verschillende prijzen.

Vergelijk regionale dakgoot-specialisten

Wil jij jouw dakgoot laten repareren en gelijk een bladrooster laten plaatsen? Vraag dan gelijk gratis dakgoot-offertes via Dakgoten.com. Op basis van jouw wensen maken wij een selectie van vakmannen. Maximaal vijf bedrijven nemen contact met je op. Zij komen bij je langs en bieden een scherpe offerte. Jij vergelijkt en kiest eenvoudig de beste deal.

Voordelen dakgootbescherming

  • Verkleint kans op verstoppingen en lekkages;
  • Geen broedende vogels meer in de dakgoot;
  • Dakgoot is bladervrij;
  • Vrijwel onderhoudsvrije regengoot, scheelt ook kosten;
  • Voor onder andere woningen, tuinhuizen en schuren.

Dakgoot verstoppingen voorkomen?

Bladvanger voor regenpijp

Een bladvanger wordt in de regenpijp bevestigd. Bladeren worden door een rooster gescheiden van het water en uit de goot naar buiten geleid. Hierdoor raakt de hemelwaterafvoer niet verstopt.

Bladrooster tegen bladeren

Op de dakgoot kun je een bladrooster laten plaatsen. Dit kan als gaas of als een metalen rooster. Door dit rooster komen bladeren en ander vuil niet in de regengoot terecht. Het biedt daarnaast ook bescherming tegen vogels. Vogels als kauwen of andere dieren krijgen niet meer de kans om een nest te bouwen onder de dakpannen. Een bladrooster helpt om verstoppingen en kapotte goten te voorkomen. En dat bespaart je veel reparatiekosten.

Kosten dakgootbescherming

Voor een zinken bladvanger betaal je ongeveer 30 euro (exclusief montage). Voor een kunststof exemplaar is de indicatieve prijs 20 euro. We gaan hier uit van een diameter van 80 centimeter. Voor bladroosters lopen de prijzen uiteen. De goedkoopste heb je al vanaf 15 euro per 3 meter (exclusief montage). Dit is een soort gaas van kunststof. Voor een stevig metalen bladrooster dat lang meegaat betaal je meer. Deze prijzen kun je het best opvragen bij een dakgoot-specialist.

dakgootbescherming rooster bladervrij

Gratis offertes aanvragen voor dakgootbescherming

Wanneer je prijsoffertes opvraagt via Dakgoten.com, krijg je van maximaal vijf bedrijven een offerte. Deze experts selecteren wij op basis van jouw wensen. Wij hebben ze al gecontroleerd op kwaliteit, prijs en service. Jij vergelijkt de specialisten en hun prijzen met elkaar. Zo vind je eenvoudig de vakman met de voordeligste prijs die voldoet aan jouw eisen. Bespaar zoekwerk en geld en vraag de dakgoot-offertes direct online aan!