• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Dakgoot repareren

Dakgoot reparerenKapotte dakgoot repareren? Jij komt via Dakgoten.com heel snel in contact met een specialist die de reparatie voor je uitvoert. Voor elk probleem met de dakgoot, zoals een lekkage, is een oplossing te vinden. Als een kleine dakgoot-reparatie niet voldoende is, kun je de dakgoot laten vervangen. Hieronder vertellen we meer over verschillende opties voor het repareren van de goot.

Wat kost het repareren van een dakgoot?

De prijs voor de dakgoot-reparatie hangt af van de beschadigingen aan de goot. En welke reparatie-methode wordt toegepast. Je kunt kosten besparen door het zelf te doen, maar een dakgoot repareren kan een heel karwei zijn. Voor een goot die er weer lang tegenaan kan, is het raadzaam om een specialist in te schakelen. Mocht vervanging toch nodig zijn, dan kan de vakman dit snel voor je uitvoeren.

Tip: de prijs voor nieuwe dakgoten wordt berekend per meter. Bekijk de indicatieve dakgoot-prijslijst voor een overzicht.

Beste deal vinden voor dakgoot repareren?

Vergelijk offertes voor dakgoot-specialisten

Voor een reparatie van de dakgoot, vraag je via Dakgoten.com heel eenvoudig offertes aan van maximaal vijf bedrijven. Om de beste deal te krijgen is het namelijk heel verstandig om meerdere experts te vergelijken met elkaar. Op basis van jouw specifieke wensen maken wij een selectie van maximaal vijf specialisten. Dat scheelt jou veel zoekwerk. De offerte-aanvraag is gratis en vrijblijvend.

EPDM

Een dakgoot repareren met EPDM is de meest voor de hand liggende oplossing voor een heleboel beschadigingen. Lekkende soldeernaden worden het best gerepareerd door het aanbrengen van EPDM. Lekkages zijn door de elastische lijmverbinding tussen de dakgoot en de EPDM verleden tijd.

Mariseal

Om de dakgoot af te dichten, zodat de goot daarna beschermd is tegen lekkage, is Mariseal een ideaal product. Mariseal is een systeem met een wapening van polyester waarmee een pantserlaag wordt aangebracht in de dakgoot. Mariseal is blijvend elastisch en wordt aangebracht wanneer het vloeibaar is. Na het aanbrengen wordt het vanzelf hard en verandert het in een naadloos en sterk elastisch waterdicht vlies.
De voordelen van reparatie met Mariseal:

  • Heel sterk;
  • Gaat lange tijd mee;
  • Geschikt voor zink, staal, aluminium, koper, beton en hout.

Everseal

Het zelfklevende Everseal is een andere optie om reparaties mee uit te voeren in de dakgoot. Het fungeert als een simpele sticker die kan zorgen dat jouw dakgoot nog een paar jaar langer meegaat.

Vergelijk prijzen experts voor dakgoot-reparatie

Vind beste deal voor dakgoot repareren

Jij vraagt via Dakgoten.com heel simpel én gratis offertes aan. Op basis van jouw wensen selecteren wij de best passende vakmensen uit ons netwerk voor de klus. Dit zijn allemaal gecontroleerde bedrijven. Jij ontvangt na het invullen van één offerte-aanvraag maximaal vijf offertes. Zodat je de dakgoot-specialisten en prijzen met elkaar kunt vergelijken. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar bedrijven. Dat scheelt jou veel tijd.

Vergelijk offertes en kies slim beste deal

Na de aanvraag zie je gelijk welke dakgoot-professionals jou gaan bellen of mailen. Zij sturen jou een scherp geprijsde offerte. Door het vergelijken van de offertes, zie jij in een oogopslag welk bedrijf aan jouw wensen voldoet. En welke vakman een aantrekkelijke prijs biedt voor de te repareren dakgoot. Je bespaart dus niet alleen veel tijd, maar ook geld. Vraag direct nog de vrijblijvende en gratis dakgoot-offertes online aan. En start met slim vergelijken!