• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kopschotten

dakgoot kopschottenDe uiteinden van de dakgoot worden afgesloten met kopschotten. Met deze onderdelen blijft de regengoot waterdicht. En wordt de goot netjes afgewerkt. De eindstukken zie je veelal terug bij mastgoten en bakgoten aan de zijkant. De schotten worden bij plaatsing gesoldeerd. Bij prefab dakgoten zijn de kopschotten al bevestigd. De onderdelen zitten stevig vast en blijven zitten als de goot krimpt of uitzet.

Voordelen kopschotten

  • Mooie afwerking dakgoot;
  • Zorgt voor waterdichte goot;
  • Houden dakgoot op plaats;
  • In verschillende materialen beschikbaar.

Wat kosten kopschotten?

Per stuk kosten kopschotten ongeveer 5 euro (exclusief montage). Dit verschilt per materiaalsoort. Per goot heb je er meestal twee nodig. Dit komt bovenop de prijs voor de dakgoot. Wat de kostprijs voor de goot per meter is, vind je in de indicatieve prijslijst voor regengoten per meter. Hierin vind je ook de prijs per materiaal, zoals: PVC, kunststof, zink en polyester. Voor een precieze prijs van de goot inclusief montage, vraag je via Dakgoten.com offertes aan van regionale montage-experts.

Dakgoot met kopschotten laten plaatsen?

Vind beste deal met gratis offertes

Dakgoot met kopschotten laten plaatsen door een specialist? Vraag dan via Dakgoten.com eenvoudig én gratis offertes aan. Op basis van jouw wensen maken wij een selectie van dakgoot-experts uit jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de bedrijven vergelijken. Meteen na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak bij je thuis

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst vrijblijvend bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe goot met bijbehorende kopschotten. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af.

Vergelijk offertes en kies beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen de expert nog te kiezen die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de afgewerkte regengoot of reparatie. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de gratis offertes voor de dakgoot online aan.