• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Gootklossen voor dakgoot

gootklossen dakgootGootklossen zorgen voor een unieke uitstraling en bieden extra ondersteuning aan de dakgoot. De klossen worden aan een muurplaat bevestigd of in de muur gemetseld. De gootklossen zijn in diverse kleuren en materialen, zoals hout of polyester, verkrijgbaar. Vooral met hout is er qua ontwerp veel mogelijk voor een authentieke look. De balken worden meestal gemonteerd onder een smetplank of ombouw van de regengoot.

Voordelen gootklossen

  • Unieke uitstraling woning;
  • Extra ondersteuning dakgoot;
  • In veel kleuren en materialen verkrijgbaar.

Prijzen voor gootklossen

De prijs van gootklossen is afhankelijk van het materiaal en hoeveel klossen er nodig zijn. Ook kunnen de balken in lengte verschillen en dat heeft ook invloed op de prijs. Per stuk kost een klos ongeveer 15 euro. Dit is een gemiddelde prijs exclusief de kosten voor het laten plaatsen.

Kleuren voor klossen onder dakgoot

Naast de vele modellen die te koop zijn, zijn er ook veel kleuren beschikbaar voor gootklossen. Dit kan in dezelfde kleur als de dakgoot, maar je kunt ook een opvallende kleur kiezen. Zoals blauwe of groene klossen bij een witte dakgoot. Vraag de dakgoot-specialist naar alle mogelijkheden.

Dakgoot met gootklossen laten plaatsen?

Gratis offertes aanvragen en beste deal vinden

Dakgoot met gootklossen laten plaatsen? Vraag dan via Dakgoten.com eenvoudig én gratis offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij dakgoot-specialisten uit jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. Meteen na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak bij je thuis

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe goot en type gootklossen. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af. Zo’n afspraak is vrijblijvend.

Vergelijk offertes en kies beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen de expert nog te kiezen die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de afgewerkte regengoot of reparatie. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de dakgoot online aan.