• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

EPDM dakgoten

Epdm dakgootJouw dakgoot is eenvoudig en snel te repareren of vernieuwen met EPDM bekleding. EPDM is de afkorting voor Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer. Ook jouw nieuwe regengoot van zink of kunststof kun je volledig bekleden met dit synthetische rubber. Heb je last van lekkende dakgoot of is de goot verouderd? Dan is EPDM een geschikt materiaal om de afvoer te waterdicht te maken. Hierdoor gaat het tot wel 50 jaar mee. Veel langer dan kunststof of zink. Het scheelt kosten door het zelf te plaatsen, maar je kunt ook een dakgoot-specialist inschakelen.

Voordelen EPDM dakgoten

  • Gaat tot 50 jaar mee;
  • Goedkoper dan nieuwe dakgoot.
  • Eenvoudige en snelle renovatie;
  • Nagenoeg onderhoudsvrij;
  • Waterdichte dakgoot;
  • Milieuvriendelijk materiaal;
  • Bestendig tegen UV-straling en zure regen;
  • Zelf of door een vakman te plaatsen.

Indicatieprijs EPDM bedekking per meter

De gemiddelde prijs voor EPDM bedekking is 4 euro per meter. We gaan uit van een breedte van 35 centimeter en een dikte van 1,14 millimeter. Als je zelf niet in staat bent om de EPDM aan te brengen, is het verstandig om een specialist in te schakelen. Via Dakgoten.com vraag je simpel en gratis dakgoot-offertes aan van regionale vakmensen. Je krijgt meerdere prijsopgaven, zodat je ze kunt vergelijken en de beste deal kies kiest.

Tip: voordat EPDM op de goten wordt geplaatst, is het nodig om de dakgoot eerst goed schoon te maken. Hierdoor hecht de lijm van EPDM beter.

Vergelijk prijzen van experts en EPDM dakgoot

Reparatiewerkzaamheden

EPDM wordt veel gebruikt om een dakgoot te repareren. Het materiaal zorgt ervoor dat de goot weer waterdicht is en dat de afvoer weer jarenlang mee kan.

Dakgoot vervangen of bekleden met EPDM?

Als jouw regengoot aan vervanging toe is, heb je meerdere opties. Je kunt natuurlijk de gehele goot vervangen. Bijvoorbeeld een kunststof goot in plaats van een zinken goot. De andere optie is om de dakgoot te bekleden met EPDM. Beschadigingen worden gelijk gerepareerd, en de goot wordt weer zo goed als nieuw. Het voordeel van EPDM is dat het veel goedkoper is dan het vernieuwen van de complete dakgoot.

Tip: EPDM dakgoten hebben een donkere kleur. De uitstraling van jouw huis kan dus veranderen.

Gratis offertes vergelijken van regionale specialisten

Wanneer je dakgoot-offertes opvraagt via Dakgoten.com, krijg je van maximaal vijf bedrijven een offerte. Deze experts selecteren wij op basis van jouw wensen. Wij hebben ze al gecontroleerd op kwaliteit, prijs en service. Jij vergelijkt de specialisten en hun prijzen met elkaar. Zo vind je eenvoudig de vakman met de voordeligste prijs die voldoet aan jouw eisen. Bespaar zoekwerk en geld en vraag de dakgoot-offertes direct online aan!