• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Beugels dakgoot

Beugels voor de dakgoot zijn er in verschillende soorten. Voor een bakgoot zijn de beugels rechthoekig en voor de mastgoot halfrond. De soorten dagkbootbeugels zijn: dakbeugel, muurbeugel en renovatiebeugel. De gootbeugels zijn met lip of tapgat verkrijgbaar in verschillende materialen. Zoals gegalvaniseerd metaal of PVC. Hieronder voordelen en meer info over de beugels voor de regengoot.

Voordelen beugels voor dakgoot

dakgoot beugels

  • Bieden ondersteuning aan de goot;
  • Dakgoot blijft op zijn plaats;
  • Diverse beugels verkrijgbaar.

Wat kosten dakgootbeugels?

De beugels voor de goot zijn al vanaf 3 euro per stuk te koop. Dit komt bovenop de prijs die je betaalt per meter voor de dakgoot. De beugels zijn via Dakgoten.com niet los te koop. Jij vraagt via ons gratis offertes aan van dakgoot-specialisten die jouw goot kunnen repareren of vervangen. Jij ontvangt van maximaal vijf bedrijven een offerte, zodat je de experts en de kostprijzen met elkaar kunt vergelijken.

Dakgoot laten repareren of vervangen?

Hoeveel beugels voor de dakgoot?

De beugels worden meestal om de 60 centimeter geplaatst. Dit is de maximale afstand. Om de 50 centimeter is ook mogelijk. Hoeveel beugels je nodig hebt, hangt dus af van het aantal meter dakgoot dat je laat plaatsen.

Soorten gootbeugels

Voor de goot zijn er drie soorten beugels. Het verschil van de gootbeugels zit in de manier waarop de steunen worden gemonteerd. Hieronder lichten we de typen kort toe.

Dakbeugel

De dakbeugel wordt onder het schuine dak vastgemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met de hellingshoek. Een standaard dakbeugel kan op een hoek van 45 graden worden gemonteerd. Maatwerk is ook mogelijk.

Muurbeugel

Aan de bovenkant van de muur wordt de muurbeugel bevestigd. Dit is alleen mogelijk als de muur nog in goede staat is en het gewicht kan dragen.

Renovatiebeugel

Renovatiebeugels hebben een extra poot aan de onderkant. Hierdoor krijgt de goot een andere uitstraling en geeft het extra steun. De beugel kan worden vastgezet aan de muur.

Prijzen vergelijken van regionale vakmannen

Vraag gratis offertes aan voor reparatie of vervanging

Voor de dakgoot inclusief beugels vraag je via Dakgoten.com eenvoudig én gratis offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij dakgoot-specialisten uit jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. Meteen na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak maken

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe goot en soort gootbeugels. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af. Zo’n afspraak is vrijblijvend.

Vergelijk offertes en kies beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen de expert nog te kiezen die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de regengoot. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de dakgoot online aan.