• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Afwerking dakgoten

Voor een mooie dakgoot die niet lekt, is de afwerking belangrijk. Mede door goede ondersteuning met bijvoorbeeld beugels of gootklossen, kan de goot namelijk hevige regenbuien aan. En met een houten bak en de juiste kleur, zorg je er voor dat de regengoot een prachtige uitstraling krijgt. Voor de uiterlijke kenmerken, speelt het dakgoot-materiaal ook een grote rol. Bij Dakgoten.com zijn specialisten aangesloten die jouw dakgoot kunnen repareren, vervangen en voor de volledige afwerking zorgen. Lees meer over dakgootafwerking:

Gootklossen

gootklossen dakgotenDé ideale ondersteuning van de dakgoot is de gootklos. Niet alleen zorgen gootklossen voor versteviging, jouw huis krijgt een charmante uitstraling.
Meer informatie over gootklossen

Smetplanken

smetplanken dakgotenSmetplanken voorkomen beschadigingen aan de gevel en worden onder de goot geplaatst. De goot krijgt ook een mooie uitstraling.
Meer informatie over smetplanken

Windveren

windveren dakgotenHet doel van windveren is het tegenhouden van wind en water. Deze eenvoudige plank langs de dakrand zorgt ervoor dat de dakbedekking uitstekend wordt beschermd.
Meer informatie over windveren

Houten bak

houten bak dakgootEen houten bak wordt als ombouw van de dakgoot geplaatst. Hierdoor is de goot niet helemaal zichtbaar. Naast hout zijn ook andere materialen mogelijk, zoals Trespa.
Meer informatie over houten bak afwerking

Beugels

dakgoot beugelsDakgootbeugels hebben een belangrijke functie: de goot op zijn plaats houden. Er zijn verschillende soorten beugels die de goot voorzien van steun.
Meer informatie over dakgootbeugels

Kopschotten

kopschotten dakgootVoor de afwerking van de uiteinden van bakgoten en mastgoten bestaan kopschotten. Deze eindstukken sluiten de goot af en houden de regengoot op zijn plek.
Meer informatie over kopschotten

Dakgootbescherming

Met een goed afgewerkte dakgoot voorkom je lekkages. Ook gaat de dakgoot jarenlang mee. Een regengoot kan ook verstopt raken. Vaak komt dit door vuil en bladeren. Speciaal hiervoor kun je dakgootbescherming in de vorm van een bladrooster laten plaatsen. Dit rooster zorgt ervoor dat er geen bladeren in de goot komen. En dat scheel veel onderhoud aan de goot. Wel is aan te raden om de dakgoot een keer per jaar schoon te maken. Een andere vorm van bescherming is om een laag EPDM te laten plaatsen. Hiermee verklein je de kans op lekkages.

Diverse kleuren verkrijgbaar

Vaak zie dat dakgoten een grijze kleur hebben. Vooral PVC en kunststof goten worden in deze kleur gemaakt. Gelukkig zijn er veel meer opties voor de kleur van de goot. Bijvoorbeeld koperkleur, groen, wit, bruin of zwart. Zo kun je de goot perfect laten aansluiten op de look van jouw woning. Vraag de dakgoot-specialist naar alle mogelijkheden.

Prijzen vergelijken dakgoot + afwerking?

Gratis offertes aanvragen van regionale specialisten

Voor een hoge kwaliteit dakgoot met complete afwerking voor de voordeligste prijs vraag je via Dakgoten.com snel en eenvoudig prijsoffertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen selecteren wij de meest geschikte dakgoot-specialisten uit jouw regio. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Omdat je meerdere offertes ontvangt, kun je de vakmensen vergelijken. En je bespaart ook nog eens veel zoekwerk. Meteen na de aanvraag zie jij welke bedrijven contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvende afspraak met vakmannen

De experts bellen of mailen je binnen een werkdag na de offerte-aanvraag. Om een zo exact mogelijke kostprijs te berekenen, komen ze eerst graag bij je langs. Daar kunnen zij de situatie bekijken en advies geven over de nieuwe goot en type afwerking. Voor de beste vergelijking, spreek je met meerdere vakmannen af. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk beeld van het bedrijf. Zo’n afspraak is helemaal vrijblijvend.

Vergelijk en kies slim de beste deal

Omdat Dakgoten.com de specialisten al heeft gecontroleerd op service, kwaliteit en prijs, kom jij altijd in contact met betrouwbare specialisten. Jij hoeft alleen maar een vrijblijvende afspraak te maken en de prijsoffertes te vergelijken. Zo kies jij de expert die voldoet aan jouw wensen en een voordelige prijs biedt voor de regengoot. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de offertes voor de dakgoot online aan.