• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Dakgoot afmetingen

De afmetingen van de dakgoot bepalen voor een groot gedeelte de totaalprijs. Standaard lengtematen voor een goot zijn 1, 2 en 3 meter. Voor woningen met afwijkende maten, worden de dakgoten op maat gemaakt. Om een bredere goot te maken, worden de goten aan elkaar gesoldeerd. Voor de afwerking worden beugels, kopschotten en gootklossen met standaard afmetingen geplaatst die passen bij het type goot.

Soorten dakgoten en prijslijst

Dakgoten afmetingen

De breedte en hoogte van de goot verschilt per soort dakgoot. Bijvoorbeeld een bak- of mastgoot. Afhankelijk van het model goot verschilt ook de dikte. Veel voorkomende diktes zijn 0,70, 0,80, 1,00 en 1,10 millimeter. De prijs voor dakgoten wordt berekend per meter. Bekijk de kosten per materiaal in de indicatieve dakgoot-prijslijst.

Tip: ga je de dakgoot vervangen? Aan de hand van jouw oude goot kun je berekenen hoeveel meter goot je nodig hebt.

Dakgoot-specialist met beste deal vinden?

Dakgoot op maat laten maken door specialist?

Om een nieuwe dakgoot te plaatsen van de juiste afmetingen, is het slim om een specialist in te schakelen. Zo krijg je een goot krijgt die perfect wordt afgewerkt door een professional. Jij komt snel in contact met deze experts door via Dakgoten.com gratis dakgoot-offertes aan te vragen. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes van verschillende bedrijven uit de regio. Deze vakmensen hebben wij al voor je vergeleken op basis van service, kwaliteit en prijs. Direct na de aanvraag zie je welke bedrijven wij voor jou hebben geselecteerd.

Gratis offertes vergelijken voor beste deal

Nadat je de gratis offertes hebt aangevraagd, nemen de experts telefonisch of via de e-mail contact met je op. Zij komen graag eerst vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken. Op basis daarvan maken zijn een specifieke offerte. Door met meerdere bedrijven af te spreken, kun je ze gemakkelijk met elkaar vergelijken. Zo vind jij de specialist met de voordeligste offerte en de hoogste kwaliteit dakgoten met de juiste afmetingen.